دلایل علمی توقف کاهش وزن

🌄 ترشح ڪورتیزول بیش از حد :

میزان طبیعی ڪورتیزول ڪه به عنوان هورمونِ استرس شناخته شده برای ڪمڪ به سوزاندن چربیهای بدن مفید است اما اگر بدن به دلیل استرسِ طولانی مدت بیش از حد ڪورتیزول ترشح ڪند نیاز به دریافت ڪالری بیشتر می شود.
در بیماری سندرومِ ڪوشینگ، ڪورتیزول بیش از حد در جریان خون ازاد شده و در نتیجه باعث افزایش وزن می شود.
@dr_bahoosh_clinic
🌄 سطح بالای انسولین:
داشتن اضافه وزن از علل ابتلا به دیابت نوعِ ۲ است. و در مقابل، دیابت نوع ۲ ، نیز خود عاملی برای اضافه وزن محسوب می شود. در دیابتِ نوعِ ۲، سلول های بدن قادر به جذبِ گلوڪز نیستند و نسبت به انسولین مقاومت نشان می دهند. مطالعات نشان داده ڪه استرس از عواملِ مقاومت به انسولین است و در طول زمان عوامل استرس زا میتواند منجر به افزایش وزن شوند.

🌄 مشڪلات تیروئید:
از انجا ڪه غده تیروئید، مسؤل تنظیمِ سوخت و ساز بدن است ابتلا به ڪم ڪاری تیروئید می تواند مشڪلات اضافه وزن را به همراه علائم دیگر به دنبال داشته باشد.
@dr_bahoosh_clinic
🌄 پایین بودن سطح استروژن:
زنان با ورود به دورانِ یائسگی از سنین ۵۱ سال به بعد به علت ڪاهش میزانِ استروژن , شاهد ڪاهش سوخت و ساز و در نتیجه افزایش وزن  و افزایش توده چربی خواهند بود. برای حلِ این مساله بهترین توصیه انتخاب عاداتِ صحیح غذایی و تمرینات فیزیڪی برایِ مقابله با تغییرات ناشی از یائسگی است.

🌄 فقر اهن :
اهن اڪسیژن لازم را به عضلات می رساند و چنانچه سطح اهن بدن از حدِ موردِ نیاز ڪمتر شود عضلات اهنِ موردِ نیاز را دریافت نڪرده و به این ترتیب انرژی بدن ڪاهش یافته و وزن بدن افزایش می یابد.
@dr_bahoosh_clinic
🌄 مصرف داروها :
برخی از داروها مثل ڪورتون ها، سوخت و ساز بدن را ڪند ڪرده و اشتها را افزایش می دهد. مصرف این داروها همچنین قندخون را افزایش می دهد.
برخی از داروهای ضدافسردگی نیز سوخت و ساز بدن را ڪاهش می دهد.

🌄تحمل گرسنگی :
یڪی از عاداتِ غلط غذایی ڪه موجب ڪاهش میزان متابولیسم پایه می شود حذف وعده هایی چون صبحانه و یا حتی میان وعده ها است.
@dr_bahoosh_clinic
👈👈زمانی ڪه در روز بدن را وادار به تحمل گرسنگی می ڪنید بدن برای حفظِ سوختِ موردِ نیاز خود، ڪالری دریافتی را به جای سوزاندن حفظ خواهد ڪرد. پس گرسنگی دادن به بدن، موجب ڪاهش وزن نشده و نتیجه ی عڪس خواهد داشت.

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻
┅─═ঊڪانال پزشڪی دڪتر باهوشঊঈ═─┅

🆔 https://telegram.me/dr_bahoosh_clinic

Tags:
***********

نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

Log in with your credentials

Forgot your details?